Om oss

Varför valde man att ta fram BitIQ?

På senare år så har det blivit extremt lukrativt att börja handla med kryptovalutor, där många önskar ta del av de lukrativa avkastningarna. Mycket av populariteten bygger på att även vanliga individer fått upp ögonen för just Bitcoin.

Det hela har medfört en ökad efterfrågan på en pålitlig, säker och adekvat handelsplattform, något som BitIQ har som mål att fylla genom att erbjuda handlarna möjligheten att handla utan att behöva besitta några grundkunskaper.

BitIQ har utvecklats med målet att gemene man ska under några minuter få möjligheten att registrera sig, sätta in medel och börja investera, utan att förhala själva processen.

Är man osäkert på det hela och önskar prova på handeln fiktivt så kan man alltid använda sig av demoläget där man får tillgång till alla verktyg och funktioner som erbjuds men där handeln sker helt med fiktiva medel.

Hur skiljer sig plattformen BitIQ från sina konkurrenter?

I följande kapitel så diskuterar vi övergripande varför just du ska välja att handla BitIQ när det kommer till
kryptovalutor så som Bitcoin, Ethereum med flera:

 • Plattformen erbjuder en snabb, utarbetad och enkel registreringsprocess.
 • Du kan komma igång med handeln genom det intuitiva demokontot.
 • Slipa på din investeringsstrategi utan att riskera några likvida medel.
 • Ta del av en användarvänlig, modern och intuitiv handelsplattform.
 • Handelsplattformen tillhandahåller en stor rad verktyg och funktioner.
 • Prova på handeln med mindre summor för att få känna på hetluften.
 • Handla säkert utan att behöva bry dig om bakomliggande faktorer.
 • Bli ej påförd några kostnader och avgifter vid handeln med kryptovalutor.
 • Ta del av en rad intuitiva verktyg för att enklare komma igång med din handel.
 • Använd plattformens app för att handla medan du befinner dig på språng.
 • Nyttja plattformen för att handla under dygnets alla tider, oavsett din plats.

Som du kan beskåda ovan så finns det en rad fördelar med att använda dig av BitIQ som din primära handelsplattform. Vi vill bara understryka att ovanstående utgör en fraktion av de fördelar som du kommer få ta del.

Kom igång med handeln redan nu!

I takt med att denna text utformas så har det aldrig tidigare var mer lukrativt att komma i gång med investeringar i Bitcoin, Ethereum och andra kryptovalutor. Om du redan nu känner dig mer än redo att komma igång med handeln så behöver du i själva verket endast ha en adekvat uppkoppling.

Registrera dig, vänta på verifieringslänken och vänta till sen mäklare från BitIQ tar kontakt med dig. Om du vill omgående komma igång med det hela utan mäklarens inblandning så kan du prova på demoläget.

Känner du dig dock mer än redo så kan du gå vidare med att sätta in pengar hos BitIQ plattformen och börja investera i Bitcoin, Ethereum och andra krypton på allvar!